Level 5 Rental Agency: wij brengen het beste bij elkaar

Omdat een verhuurmakelaar zo goed is als de match die hij weet te maken, brengt Level 5 Rental Agency het beste van twee werelden bij elkaar.

We zijn er voor de vastgoedeigenaren, fondsen en private investeerders die hun trotse vastgoedbezit graag verhuren aan huurders die er net zo zuinig op zijn als de eigenaren zelf. En we zijn er voor die huurders die een goed onderhouden woning willen huren en hechten aan duidelijke huurafspraken. Bij Level 5 Rental Agency maken wij die perfecte match graag waar voor alle partijen.

5x de kracht van Level 5 Rental Agency

Al vele vastgoedbezitters en huurders maakten kennis met de heldere dienstverlening van Level 5 Rental Agency. Zij roemen onze verhuurprofessionals om:

  1. Marktkennis. We kennen de vastgoedmarkt in Den Haag, Rotterdam, Delft en Utrecht tot in de haarvaten. Dat merkt u onder meer aan ons brede verhuurportfolio. Bovendien hebben we via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk altijd toegang tot een verscheidenheid van interessante kandidaat-huurders.
  2. Knowhow van wet- en regelgeving. Aan welke regels moet vastgoed voldoen? Level 5 Rental Agency volgt de wetgeving op de voet en informeert vastgoedeigenaren vroegtijdig. Zo kunnen nieuwe huurders altijd rekenen op een woning waarop wettelijk niets valt aan te merken.
  3. Persoonlijk contact. Natuurlijk brengen we huizen en huurders op onze site voor u bij elkaar. Maar daarnaast geloven wij ook in het persoonlijke contact en de korte lijntjes. Zo kunnen we nog beter inspelen op uw wensen.
  4. Transparantie. Bij Level 5 Rental Agency gaan we voor openheid. We zijn open over onze werkwijze, over de (ver)huurvoorwaarden en onze tarieven. Dat is wel zo eerlijk en praat wel zo makkelijk.
  5. Snelheid. Het matchen van huurder en vastgoed vraagt soms om tijd en geduld. Maar als het moet, kunnen we ook bijzonder snel handelen. Bijvoorbeeld als u een klacht heeft. Prettig om te weten: u heeft altijd een vaste contactpersoon die aan één woord genoeg heeft.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening?

Ontdek hoe wij graag de beste match maken tussen vastgoed en huurder. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze verhuurprofessionals.  

Maak een afspraak