Level 5 Rental Agency: de verhuurprofessionals voor uw vastgoed

U bent trots op het vastgoed(vermogen) dat u door de jaren heen heeft opgebouwd. En terecht! Natuurlijk ziet u graag dat het een maximaal rendement oplevert. Maar tegelijkertijd wilt u ook dat uw vastgoed zijn waarde behoudt en dat huurders net zo zuinig omgaan met uw bezit als u zelf zou doen. Bij Level 5 Rental Agency begrijpen we dat. Onze ervaren verhuurprofessionals kennen de markt en screenen de huurders, zodat u verzekerd bent van een solide rendement.

De Level 5-aanpak voor een optimaal rendement en verhuurproces

 1. Een goed gesprek met u
  Wij geloven dat we een goede match tussen u en de huurders alleen kunnen maken als we u beter kennen. Wat betekent uw vastgoed voor u? Is het een solide investering of meer een spaarpotje voor later? Deel uw plannen met ons. Dan kunnen onze verhuurprofessionals de juiste huurders voor u vinden. Ook als u in de toekomst meer vastgoed wilt verwerven, kan een gesprek met ons bijzonder verhelderend werken.
 2. Een grondige screening van de huurders
  Onze verhuurprofessionals kennen de woningmarkt in Rotterdam en Den Haag als geen ander. Ze zijn thuis in de wereld van expats, young professionals, woningdelers, studenten en arbeidsmigranten. Zij blijken al jaren een betrouwbare huurder en voldoen consequent aan hun verplichtingen.
 3. Een solide verhuurproces
  Level 5 Rental Agency ontzorgt u compleet in het verhuurproces: van promotie en bezichtiging tot en met huurcontract en sleuteloverdracht. Prettig om te weten: bij Level 5 heeft u altijd één vaste contactpersoon die u en uw vastgoed kent en snel met u kan levelen.
 4. Een krachtige vastgoedmonitoring
  Bij Level 5 Rental Agency realiseren we ons hoe belangrijk uw vastgoed voor u is. Daarom laten we niets aan het toeval over. Tijdens onze inspecties bij de wisseling van huurders hebben we extra oog voor wat u belangrijk vindt. Omdat we duidelijk afspreken wie waar verantwoordelijk is, voorkomen we discussies achteraf tijdens de verhuurperiode. Daarnaast volgen we ook de wetgeving op de voet. Vraagt uw vastgoed om aanpassing door nieuwe regels? Dan brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. Zo kunt u de maatregelen die nodig zijn, uitvoeren en kan uw vastgoed weer zo snel mogelijk de markt op.

Wilt u weten wat wij voor uw vastgoed kunnen doen?

Ontdek onze zorgvuldige benadering in vastgoedmanagement. Maak nu een vrijblijvende afspraak met een van onze verhuurprofessionals.  

Meld uw woning aan voor de verhuur